Follow by Email

Tuesday, 20 November 2012

Fuh....Berabuk!!!!!

Dah lama tak update blog nih. Aktiviti craft ada tapi kemalasan nak update. So, kali ni nak update pun sebab nak citer yang rasa2 nyer.....sedih nak announce tapi have to. Setelah dok fikir2....rasanya Ana perlu rehat lama dari buat craft. Sebab paling utama, Umar Sadiq... anak bujang ana nih da 5 tahun, so nak follow up study dia.

Zaman skarang bukan mcm dulu...kita dok tak bleh tido sebab exam, mak kita bleh relax lagi sapu sampah segala bagai. Usaha mak adalah melalui doa. Zaman skarang, mak ayah kena ahead ttg info2 study anak. Sistem belajar dok bertukar2. Jadi ini la sebab utama nyer. Yang keduanya, simptom megandung kali nih menyekat aktiviti nak buat craft. Alahan agak teruk + Ana perlu bersedia plak bila baby nih lahir nanti.

kesimpulannya, Ana nak update blog dgn citer2 yg rasanya nak di kongsi sama2 je la. Tiada lagi citer2 craft...isk..isk...isk. Moga usaha ini Allah berkati & beri kejayaan. Amin