Follow by Email

Tuesday, 24 May 2011

Rozita Beads

Biasa beli manik kat Taman Melawati. Tapi, kali nih gatal2 nak beli secara online dari sifu manik..Rosita Jaafar...Kalo siapa yang biasa wat manik nih tahu ler siapa Pn Rosita nih....tapi harga nyer....alahai, x mampu ler nak beli lagi....

Hadiah Hari Guru untuk Sumaiyah

Sibuk siapkan tempahan kawan2, akhirnya request dari Sumaiyah untuk cikgu2 dia di SK Taman Melati & SRA Salehuddin Al Ayubi baru dapat disiapkan...

Telah lama ku mencari....

Lama ana mencari supplier stick nih...Nak beli online pun xde respons. Sampai terpaksa reject tempahan orang.  Lastly, hubby jumpa dekat pasaraya kat kawasan perumahan Ana je. Yeah!!!! best betul....dengan harga yang jauh lebih murah...hu3

Monday, 23 May 2011

Mak awak Fasha Sandha ke....

Sumaiyah balik dari skolah dan citer kat Ana. Ibu, tadi cikgu tanya. Nama ibu awak Fasha Sandha ke? ha3....maybe cikgu dia ingat pengaruh citer Chinta kot. So, Ana cakap ler....Sumaiyah lahir 2004. Nama ibu Sumaiyah bukan Fasha Sandha....tapi nama ibu memang sempena nama heroin filem yang Tuk Wan suka...nama heroin tu Fezliana....so...mmg nama mcm artis tapi artis obersee le...kih3

Nak Bercerita...

Banyak komen tentang nama blog Ana nih...he3..klasik gitu. Ana suka nama yang klasik. Cinta Sumaiyah dah ada. Nama anak lelaki hak mutlak ayah. So, kalo ada rezeki dari Allah, kalo dapat anak pompuan lagi nak letak nama Cempaka Kaseh. Oleh kerana usaha ke arah itu belum ada, maka lahirlah dulu Craft Cempaka ni....

Retro Box

ID Holder


RM 20.00/ pcs